Translate

18 may 2018

PUNTS DE LLIBRE I GASTRONOMÍA

Ahir em van donar un parell de punts de llibre de Banyoles, desseguida vaig anar a internet a investigar... i efectivament n'hi havia més de dos !!!
L'Associació Banyoles comerç i Turisme ha fet per Sant Jordi, una série d'11 punts de llibre de Productes singulars de la comarca del Pla de l'Estany.

Ayer me dieron un par de marcapáginas de Banyoles, enseguida fuí a internet a investigar...  y efectivamente esta serie era incompleta.

He agafat el cotxe i m'hi he arribat, no m'ha costat gaire trobar-los dons aquesta associació anys enrrera ja havía fet punts de llibre (per cert molt macos) i ja sabía on els havía d'anar a buscar...

No pude esperar, con el coche me llegué a Banyoles y no me costó nada encontrarlos ya que sabía dónde esta la sede de la asociación, otros años ya habían hecho marcapáginas.

A l'oficina de Turisme de la plaça, és on tenen la seu social i per tant els punts. La noia molt amable mel's ha donat i m'ha dit que havíen tingut molt éxit. 
En la oficina de Turismo de la plaza Mayor, es dónde tienen su sede social y por tanto los marcapáginas. La chica muy amable me los dio y me comentó que desde el día que salieron han tenido mucho éxito.


De passada i ja que era allà, he entrat al Museu Darder i teníen aquest.

I finalment aquests que és d'una llibrería que no recordava haver-la vist en aquesta ubicació on és ara i es que s'hi va traslladar a l'any 2009.

Y finalmente este que es de una librería de Banyoles que no recuerdo que estaba en la ubicación actual y es que se trasladaron en 2009.

La veritat, Banyoles és una vila on val la pena passejar-hi ja sigui al voltant de l'estany o dins el nucli antic o zona comercial. Us recomano que hi feu cap i aprofiteu per passar un bon dia.

La verdad, Banyoles es una villa dónde vale la pena pasear, ya sea dando un paseo por los alrededores del lago o dentro del casco urbano antiguo o zona comercial. Os recomendamos que os acerquéis y aprovechéis para pasar un buen día.

4 comentarios:

roser dijo...

Sí que és bonic Banyoles, el del Museu Darder és molt bonic.

Eli Ramirez dijo...

Ohhh que bonics!

Roser, sí. Jo hi havia anat amb el cole quan hi havia "el negret" i, anys depsrés, quan ja no hi era. :-)

Justa dijo...

¡Tú vas a montar una frutería!, ja ja ja.
Me encanta el de los patos posando de perfil.

Abrazos.

mondopunt dijo...

Si es que tenemos de todo... buen paisaje, buena gastronomía y buena gente.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...