Translate

10 may 2018

TROBADA A SANT HILARI SACALM

8a. Trobada d'intercanvi de Punts de Llibre
Com ja és tradicional any rere any l'amic Jordi Fatjó, president de l'Associació Punts de l'Aigua, ens convida a la trobada que organitza a la seva població, Sant Hilari Sacalm. 

Como ya viene siendo tradicional año tras año, el amigo Jordi Fatjó, presidente de la Asociación Punts de l'Aigua, nos invita al encuantro que organiza en su población de Sant Hilari Sacalm.

Sant Hilari Sacalm és una vila i municipi de la comarca de la Selva. Tradicionalment sempre se li ha dit capital de les Guilleries, en tractar-se de la principal població d'aquesta comarca natural. És també anomenada "La vila de les cent fonts", ja que en el seu terme municipal hi ha comptabilitzades més d'un centenar de deus, entre les quals s'hi troba la font de la Font Vella.

Sant Hilari Sacalm es un población municipio de la comarca de la Selva. Tradicionalmente siempre se le ha dicho capital de les Guilleries, al tratarse de la principal población de esta comarca natural. Es tambien llamada "La vila de las cien fuentes" ya que en su término municipal hay contabilizadas más de un centenar de manantiales, entre los cuales se encuentra la fuente de la Font Vella. 

Vista aèria del Balneari de la Font Vella
A les 12 h. al mateix lloc de la trobada, Plaça Gravalosa, es fara el lliurament dels premis del 11è. concurs de Punts de Llibre que organitza la biblioteca de la població, d'entre tots els seus usuàris que hi han volgut participar, hi ha quatre categoríes diferents. Es repartiràn els punts guanyadors.

 Sobre las 12 h. y en el mismo lugar del encuentro, en la Plaza Gravalosa, tendrá lugar la entrega de los premios del 11º concurso de Puntos de Libro que organiza la biblioteca de la población entre los usuarios que han querido participar, consta de cuatro categorías. Una vez terminada la entrega de premios se van a repartir los puntos ganadores entre los asistentes.

No hay comentarios:

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...