Translate

28 mar 2021

RESTAURANTE, MÚSICA Y JAZZ

Little Italy, restaurante
Ubicat en el Born des de fa més de dues dècades, Little Italy es un restaurant d'inspiració novaiorquesa que ofereix, en un ambient distès i modern, cuina mediterrànea amb arrels italianes. Després del sopar, els còctels entren en escena. A més,  els dimecres, dijous i diumenges a la nit hi ha música de jazz en directe.

Ubicado en el Born desde hace más de dos décadas, Little Italy es un restaurante de inspiración neoyorquina que ofrece, en un ambiente distendido y moderno, cocina mediterránea con raíces italianas. Después de la cena, los cócteles entran en escena. Además, los miércoles, jueves y domingos por la noche hay música jazz en directo.

Aquests punts que us mostrem, els tenim de fa molt temps, pot ser del principi del restaurant  o restaurants ja que a Barcelona disposaven de tres locals, l'un al carrer Roger de Lúria,  un al Marquès de l'Argentera, i l'altre al Passeig del Bron on encara hi perdura.

Estos marcapáginas que os mostramos, los tenemos hace mucho tiempo, puede ser des de el principio del restaurante o restaurantes ya que en Barcelona disponían de tres locales, uno en la calle Roger de Lúria, otro en Marqués de l'Argentera y el otro en el Paseo del Born donde aún perdura.



4 comentarios:

Eli Ramirez dijo...

aix, no hi he estat mai...
(i els punts els trobo magnífics!)

roser dijo...

Jo tinc la tira de postals, totes molt maques però no sabia que feien punts. Aixxxx!

mondopunt dijo...

Avui revisant àlbums que s'han de restructurar, he trobat un on hi havia de música i entre ells aquests que no tenia present. M'han semblat interesants...

Justa dijo...

¡Estupendos! Jazz y fotos en blanco y negro, bonita estética.

Abrazos.

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...