Translate

20 nov 2023

JAPÓ / JAPÓN

Avui ens ha arribat un sobre del Japó, dies enrrera ens va contactar un senyor japonés i ens demanava fer un intercanvi de punts de llibre però només li interessaven que fosin antics, espanyols, europeus, americans, etc... L'experiència ha sigut molt positiva, els punts de llibre que ens ha enviat els varem poder escollir d'entre uns quants que ens va oferir i nosaltres varem fer el mateix. 

Cal dir que és molt difícil veure punts de llibre japonesos antics, bé els actuals si no son de souvenirs també son difícils... es per això que si ens va interessar fer aquest intercanvi. 

Esperem que us agradin. 

Hoy nos ha llegado un sobre de Japón, días atrás nos contactor un señor japonés y nos pedía hacer un intercambio de marcapáginas pero solo le interesaban que fueran antiguos, sea españoles, europeos, americanos, etc... La experiencia ha sido muy positiva, los marcapáginas que nos ha mandado los pudimos escoger de entre unos cuantos que nos ofreció y nosotros hicimos lo mismo. 

Cabe decir que es muy difícil ver marcapáginas japoneses antiguos, bien los actuales si no son de souvenirs también son difíciles de ver, es por esto que nos interesó hacer el intercambio. 

Esperamos que os gusten.




4 comentarios:

MR dijo...

Lindos! Há horas felizes!...
Bom dia!

JAVIER dijo...

Interesantes....Tengo en el tintero una entrada con motivos y temática japonesa (el problema es que tengo el tintero hasta arriba...).
Abrazos.
Javier.

roser dijo...

Quines joies!

Justa dijo...

Para poner en los especiales ¡Enhorabuena por conseguirlos!

Abrazos.

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...