Translate

6 nov 2023

MONTBLANC

 És un plaer visitar la vila de Montblanc, ciutat medieval amb una muralla preciosa i una història excepcional. Ciutat cultural, amb una pila d'esdeveniments tot l'any i com no, l'Associació literària l'ESCARRITX, organitza una trobada de intercanvi de punts de llibre. Enguany la 15ª !

Es un placer visitar la vila de Montblanc, ciudad medieval con una preciosa muralla y una historia excepcional. Ciudad cultural, con un montón de actividades todo el año y como no, la Asociación Literaria L'ESCARRITX, organiza un encuentro de intercambio de marcapáginas. ¡Este año cumple la 15ª!

Puzle commemoratiu de la trobada i amb dedicatòra a l'Anna , una de les impulsores i activista d'aquestes trobades. Puzle conmemorativo del encuentro y con dedicatoria a Ana, una de las impulsoras y activista para que se realicen estos encuentros.

Dos jocs de vitralls de esglèsies de la zona. Dos juegos de vitrales o cristaleras de iglesias de la zona. 

Aquest puzle es va fer per commemorar els 50 anys de l'ermita dels Sts. Metges a prop de Montblanc. Este puzle se editó para conmemorar los 50 años de la ermita de los "Sants Merges", cerca de Montblanc.

També ens van donar aquesta sèrie de les Rutes del Cister que com podeu veure també fa puzle per la part del darrera. También nos dieron esta serie de las Rutas del Cister que como podéis ver también hace puzle en su reverso.





5 comentarios:

roser dijo...

Encara no he anat mai a aquesta trobada. Montblanc el conec i és preciós.

MR dijo...

Belos marcadores.
Fui espreitar Montblanc no YouTube e deve ser uma linda cidade.
Bom dia!

Anna dijo...

Moltes gràcies per aquesta publicació al vostre blog. I moltes gràcies Montse i Domènec per acompanyar-nos en aquesta 15a trobada a Montblanc.
Gràcies a tots els que vàreu venir! L'any que ve hi tornarem!
Roser, a veure si a la propera pots venir!

Salutacions,

Anna

Justa dijo...

Seguro que habéis pasado una estupenda jornada, acogidos por la gente de Montblanc; y además obsequiados con estos marcapáginas.

Abrazos.

mondopunt dijo...

Un plaer Anna, bon ambient, bona companyia i bon menjar.

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...