Translate

11 dic 2023

Edicions, llibres il·lustrats.

Al segle IV a.C. Píteas de Massàlia va salpar cap a l’oest, més enllà de la columnes d’Heracles, per seguir la ruta de l’ambre i de l’estany. El seu viatge el va portar fins als mars del Nord, fins a l’illa de Thule, on el mar ja no era navegable, perquè es convertia en gel. 

De tornada, molt pocs historiadors i geògrafs van creure el relat de Píteas i el van qualificar de mentider. Malgrat això, el nom de Thule i la idea de l’última illa a la fi del món va arrelar a l’imaginari col·lectiu i es va convertir ràpidament en mite literari, tant que de Thule van parlar Virgili i Tasso, entre d’altres.

Thule Edicions pretén ser també l’última illa en els límits del món editorial. Vol ser una editorial que explori nous camins literaris, nous formats i materials d’edició. Una editorial que investigui en les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per interpretar i revalorar el text.

En fi, una editorial que es mogui en aquest espai on el món real deixa lloc al món imaginat i fantàstic.

Extret de la seva pàgina web ( thuleedicions.com)



5 comentarios:

Paula dijo...

Estos son preciosos y desconocidos para mí. Tengo muy poquitos de esta editorial, así que encantada de verlos en vuestro blog.
Un abrazo

Mª Luisa dijo...

Yo tengo algunos, pero muy diferntes de estos.
Son preciosos.
Abrazos

mondopunt dijo...

Estos son muy recientes. Los encontramos en una librería de Girona esta semana pasada.

roser dijo...

Quina preciositat!

MR dijo...

Todos muito bonitos. Que Thule continue a fazer marcadores com esta qualidade gráfica.
Boa semana!

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...