Translate

2 dic 2023

SORTEIG DE NADAL / SORTEO DE NAVIDAD

 Ja tenim el Nadal molt a prop, girant la cantonada, les ciutats i pobles d'arreu s'engalanen per aquestes festes i els comerços es posen a punt per afrontar l'allau de compradors moltes vegades compulsius (només hi ha que veure passat festes la quantitat de gent que va a tornar els regals...).

Sempre s'ha dit que son festes d'alegría per estar acompanyat de la família i els amics i nosaltres, Mondopunts, volem que ens acompanyeu participant al sorteig que fem en aquest blog. 

Tenemos la Navidad a la vuelta de la esquina, las ciudades y los pueblos se visten con sus mejores galas y los comercios se apresuran a lucir bien, para la avalancha de compradores, muchas veces compulsivos (solo cabe ver pasadas las fiestas la cantidad de gente que va a devolver los regalos...).

Siempre se ha dicho que son fiestas de mucha alegría, para estar acompañados de la familia y de los amigos y nosotros, Mondopunts queremos que nos acompañéis participando en el sorteo de nuestro blog. 

Per no fer massa llarg aquest article, aquí només us posarem les bases per participar (son les mateixes de cada any).

Bé hi haurà TRES premis, haureu d'escollir un número del 01 al 00, el primer premi serà pel número que coincideixi amb les DUES últimes xifres del sorteig de la "Loteria Nacional de Navidad" o bé amb el què més si acosti, pel davant o pel darrera. 

El segon premi serà pel número que s'acosti més al primer guanyador pel davant i el tercer premi pel que s'acosti al guanyador pel darrera. 

Para no alargar demasiado este artículo, aquí solo os vamos a poner las bases para participar (son las mismas de cada año).

Habrá TRES premios, tendréis que escoger un número del 01 al 00, el primer premio será para el número que coincida con los DOS últimos números del sorteo de la Lotería Nacional de Navidad o bien el número que más se acerque, sea el anterior o el posterior.

El segundo premio será para el número que más se acerque al premio ganador por delante, y el tercer premio para el que se acerque al ganador por detrás.

Demà diumenge, poso els premis i el quadre amb els números per què pogueu anar participant.

Mañana domingo, subo los premios y el cuadro con los números para que podáis ir participando.

1 comentario:

Justa dijo...

'¡Muchas gracias! Mañana volveremos a pasarnos por aquí.

Abrazos.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...