Translate

17 abr 2020

FAUNA I FLORA de TARRAGONA

EL PARC NATURAL DELS PORTS, és un espai natural protegit situat al sud de la provincia de Tarragona, dins les comarques del Baix Ebre, Montsià i Terra Alta, protegeix part del massís dels Ports de Tortosa-Basseit, en una zona de transició entre la Cordillera Costera Catalana i el Sistema Ibéric.
La Major part del Parc queda inclosa en la zona del nucli de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre, i forma part també, de la red Europea Natura 2000 per esser zona Especial de Protecció de les Aus (ZEPA.)

El Parque Natural de los Puertos, es un espacio natural protegido situado al sur de la provincia de Tarragona, abarca las comarcas de Bajo Ebro, Montsiá y Tierra Alta, protege parte del macizo de los Puertos de Tortosa-Baseit, en una zona de transición entre la Cordillera Costera Catalana y el Sistema Ibérico.
La mayor parte del Paque queda incluida en la zona del nuclio de la Reserva de la Biosfera de las Tierras del Ebro, y forma parte también de la Red de Naturaleza 2000 por ser zona Especial de Protección de las Aves (ZEPA).

    
En el 10è aniversari del Parc es van editar aquests punts de llibre, nosaltres tenim aquests tres i volem saber si n'hi ha algun més. Gràcies.

En el 10º. aniversario del Parque se editaron estos marcapáginas, nosotros tenemos estos tres y queremos saber si existe alguno más. Gracias.

IMAGINE de John Lennon, canción sugerida por Joan (Els punts de la Parsifae).

6 comentarios:

els punts de la pasifae dijo...

L'any Passat vaig estar 3 dies per la zona i ni a la #casa de fusta# epicentre del moviment per el delta tenien res. Tinc els clàssics aeris del Delta. En fan pocs, crec.
Joan.

JAVIER dijo...

Bonitas fotos, bonitos marcas.

Abrazos.

Pd. O te falta por subir un marcapaginas para que sean cuatro, o hiciste novillos a la clase del TRES......¡jajajajajajaja!(Esto del confinamiento nos hace que perdamos la cuenta de todo......)

mondopunt dijo...

Por lo que se ve hice novillos !!! Gracias

JAVIER dijo...

¡A mandar, Montse, y buen finde!

Mila dijo...

Buenas tardes :mi cancion que me gustaria,si nadie la propuso es la de Louis Armstrong What a wonderful world .muchos abrazos virtuales para todos los marcapagineros
ya queda menos.
Manuel y Mila

els punts de la pasifae dijo...

Gràcies per aquesta maravellosa cançó.
Joan

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...