Translate

13 abr 2020

MODERNISME / MODERNISMO

La ciutat de Terrassa acull el Museu Tèxtil a l'edifici del castell cartoxa de Vallparadís, com es sabut aquesta ciutat és de gran tradició tèxtil, per preservar la història del teixit i la moda de principis del segle XX. 
Aquests punts de llibre son fragments de dibuixos originals per a teixits de principis de segle XX (1908 a 1929).
En la XVII Fira Modernista de Terrasa, el grup de Col·leccionistes de Terrassa va editar aquesta sèrie limitada de 7 punts de llibre amb col·laboració del Museu. 

La ciudad de Terrassa acoge el Museo Téxtil en el edificio castillo cartuja de Vall paradís, es sabido que esta ciudad es de gran tradición téxtil, para preservar la historia del tejido y la moda de principios del siglo XX.
Estos marcapáginas son fragmentos de dibujos originales para tejidos de principios del siglo XX (1908-1929)
En la XVII Feria Modernista de Terrassa, el grupo de Coleccionistas de Terrassa editó esta série limitada de 7 marcapáginas en colaboración con el Museo.

  
Esta es la canción que nos sugerió Goretti, para estos dias. 
Su título traducido del Euskera es "Los colores del otoño", aunque estemos en primavera la canción es muy bonita y las imágenes también. Transmiten mucha paz.

5 comentarios:

JAVIER dijo...

Muy muy bonitos. Una lástima que sea en papel y no en tela.
Abrazos.

roser dijo...

Preciosos, els museus de Terrassa són excepcionals.

Eli Ramirez dijo...

ostres, que xulos.
Em conec poc Terrassa, li vaig agafar una mica de mania quan em treia el carnet de conduir jajajajajaajajaj pobres. Hauria d'anar-hi més...

El útil marcapáginas dijo...

Entre todos los preciosos dibujos, destacaría los del fondo naranja y el fondo verde.
Buen día.
Lucía.

Justa dijo...

Me imagino los diseños en tela; me parecen todos preciosos.

Abrazos.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...