Translate

23 mar 2022

NOVA LLIBRERIA

 De la mateixa manera que amb desanim us anunciem que tanca una llibrería, amb molt de goig us diem que a Olot n'obren una altra. Aquest dissabte dia 26 obra les seves portes la llibrería ISOP, a la plaça del mig, comença una nou projecte en el què els desitjem molta sort i bonança.

Aquests son punts de llibre d'aquesta llibrería, comencen bé, esperem que segueixin així i que venguin tants llibres que els faci ànims per fer punts de llibre.

De la misma manera que con desánimo anunciamos el cierre de una librería, con gozo os decimos que en Olot abren otra. Este sábado día 26 abre puertas la librería ISOP. en el centro de Olot les deseamos mucha suerte y que su camino sea largo.

Estos son los marcapáginas de esta librería, es comienzo es bueno, esperemos que sigan así i que vendan tantos libros  que no se desanimen a hacer marcapáginas.



5 comentarios:

roser dijo...

Súper! M'encanta el punt de llibre de la Montserrat Roig. No li coneixia aquesta fotografia. Està mirant/llegint un llibre en rus: Aurora. Diuen que quan la tripulació d'aquest cuirassat va desobeir l'ordre de salpar és el moment que comença la revolució d'octubre.Ara estic llegint el llibre del Manel Alías, Rússia, l'escenari més gran del món, el recomano. De la mateixa manera que L'Agulla daurada de la Montserrat Roig em va ajudar a entendre la història de Lenningrad, el de l'Alías m'està recociliant amb Moscú.

MR dijo...

Abriu uma nova livraria e com uns belos marcadores. Esperemos que assim continue. E longa vida para a livraria.
Bom dia!

Justa dijo...

¡Larga vida! Preciosos los marcapáginas.

Abrazos.

JAVIER dijo...

Más cultura, bienvenida sea...
Bonitos marcas.
Abrazos

Paula dijo...

Buena noticia y buen comienzo con estos marcapáginas.
Larga vida a esta y a todas las librerías.
Un abrazo

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...