Translate

19 mar 2022

REMEI MULLERAS 2022

 Enguany la Remei Mulleras ha fet 5 i no 4 punts de llibre de Sant Jordi. 

Qui vulgui la col·lecció d'aquest 2022, podrà comprar-la a la trobada de les Corts i/o demanar-la per correu a Mondopunts. Aquesta série de 5 punt de llibre té un cost de 6,5 €. Si no la voleu tota, cada punt té un cost de 1,5 €. Amb la compra de la série rebreu un regal de 6 punts variats gentilesa de Mondopunts.

Este año Remei Mulleras  ha hecho 5 y no 4 marcapáginas de Sant Jordi.

Quien quiera esta colección de 2022, podrá comprarla en el encuentro de las Corts y/o pedirla por correo a Mondopunts. Esta serie de 5 marcapáginas tiene un coste de 6,5 €. Si no se quieren todos, cada marcapáginas vale 1,5 €. Con la compra de esta serie recibiréis un regalo de 6 marcapáginas variados gentileza de Mondopunts.


També us volem anunciar que la Remei finalment ha acabat la série de Campanars singulars  de Catalunya. La série es de 57 punts de llibre. Hi ha un recull dels campanars més bonics de tot Catalunya. Hi ha representat, com a mínim, un campanar de cada comarca i de diferents époques i estils. 
Cal dir que la sel·lecció ha estat difícil donat la gran quantitat de campanars que hi ha arreu del territori català. 
Aquesta série es pot comprar tota de cop (el seu preu és de 57 €) o bé només els campanars que més agradin (el preu individual és de 1,5 €). 
Aquí en teniu una petita mostra. Els dibuixos son fets per la Remei amb llàpis.


También os anunciamos que Remei ha acabado la serie de Campanarios Singulares de Cataluña. La serie está compuesta por 57 marcapáginas. Es una recopilación de los campanarios más bonitos de toda Cataluña. En la serie hay representados como mínimo, un campanario de cada comarca, además de los diferentes estilos y épocas. 
La selección ha sido difícil dado la gran cantidad de campanarios que hay en todo el territorio catalán.
Esta serie se puede comprar toda a la vez (su precio es de 57 €) o bien sólo los campanarios que más te gusten (el precio individual es de 1,5 €).
Aquí os dejo una pequeña muestra. Los dibujos son obra de Remei hechos a lápiz.

1 comentario:

MCcol·leccions· dijo...

Hola Montse i Domenec, ens agradaria tenir les col·leccions de la Remei tant les de Sant Jordi com les dels campanars, ens truquem i mirem com ho hem de fer. Una abraçada. MCcol·leccions

SANT JORDI I

  I com que no podien faltar... per Sant Jordi els punts de la Diputació de Girona ! Y como no podían faltar... En Sant Jordi los marcapágin...