Translate

29 abr 2022

DOS SERIES

Ja he comentat que per Sant Jordi no només es troben punts de llibre amb temàtica de Sant Jordi, si nó que també les editorials, les entitats i alguns patits polítics també regalen punts amb altre temàtica

Ya comenté que por Sant Jordi no sólo se encuentran marcapáginas con esta temática, si no que también las editoriales, las entidades y algunos partidos políticos regalan marcapáginas con otras temáticas.

Aquesta série que la vaig comprar amb molt de gust i a un preu molt assequible, es de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona. Amb els productes de "mechandaising" que venen a la paradeta els serveix per obtenir algun benefici per l'Associació.

Esta serie la compré con mucho gusto y a un precio muy asequible, es de la Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer de Barcelona. Con los productos de "merchandaissing" que venden en el tenderete pueden obtener algún beneficio para la Asociación.





Aquesta altra serie es d'Autores Catalanes, editada per JOVENT Republicà de Barcelona.
Esta otra serie es de Autoras Catalanas, editada por JUVENTUD Republicana de Barcelona.


4 comentarios:

Mª Luisa dijo...

Muy bonitos e interesantes todos.
Buen día!
Abrazos.

MR dijo...

Concordo com a Maria Luisa.
Bom fim de semana!

Justa dijo...

Muy bonitos. Esperamos nuevas entradas después del fin de semana.

¡Que lo disfrutéis!

Abrazos para repartir.

JAVIER dijo...

Bonitos gatos y con un un buen fin.
Abrazos.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...