Translate

2 abr 2022

PATRICIA MASEDA

Patricia Maseda (Girona 1977). Llicenciada en Historia de l'Art, Màster en Comunicació i Crítica d'Art per l'Universitat de Girona.

Membre de l'Associació d'amics del Museu d'Art de Girona. Comença a desenvolupar el seu treball artístic amb l'escultura al 2014, treballlant amb el paper i el cartró com a materials principals. Des de 2016 ha participat en exposicions individuals i col·lectives en diferents museus i espais culturals de Catalunya i Grècia.

Les seves escultures, anomenades genèricament "volums imaginaris", son el resultat del treball basat en el descubriment de les formes que els plecs del paper va dibuixant en la ment de qui les mira. Unes formes molt sutils definides per la llum i les onbres. 

Del 3 de desembre de 2021 al 29 de gener de 2022, va fer una exposició a set llibreríes de Girona sota el títol Llegir l'Art des del Paper. A part de poder admirar aquestes escultures a cadascuna de les llibreries participants s'hi podía recollir un punt de llibre dissenyat per la mateixa autora.  Aquests punts actualment ja estan exahurits.

Patricia Maseda (Girona 1977). Licenciada en Historia del Arte, Master en Comunicación y Crítica de Arte por la Universidad de Girona. Miembro de la Asociación "Amics del Museu d’Art de Girona".

Empieza a desarrollar su trabajo artístico con la escultura en 2014, trabajando con el papel y el cartón como materiales principales. Desde 2016 ha participado en exposiciones individuales y colectivas en distintos museos y espacios culturales de Cataluña y Grecia.

Desde el 3 de diciembre de 2021 y hasta el 29 de enero de 2022,  hizo una exposición en siete librerías de Girona bajo el título Leer el arte desde el papel. A parte de poder admirar estas esculturas, en cada una de las librerías participantes se podía adquirir un marcapáginas diseñado por la propia autora. Estos marcapáginas ya están agotados.


Aquest tres son d'una exposició que es va fer a una biblioteca de Girona al  2017.  Estos tres son de una exposición que tuvo lugar en una biblioteca de Girona en 2017

Altres obres de l'artista. Otras obras de la artista.



4 comentarios:

MR dijo...

Gostei de ver estes trabalhos de Patricia Maseda, que não conhecia.
Bom fim de semana!

roser dijo...

A mi m'ha arribat tres o quatre, és una molt bona iniciativa.

mondopunt dijo...

Dons mira per on, nosaltres que som de Girona ni ens havíem assabentat !
Sort que es amiga meva i els hi vaig poder demanar...

JAVIER dijo...

Me encanta la lechuza (o buho).
Abrazos.

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...