Translate

23 nov 2022

ELEFANTS / ELEFANTES

 Avui em ve de gust fer aquest article amb punts poc vistos en els encontres, però si que hi ha col·leccionistes que els coneixen i potser en tenen algún. Han vingut de molt lluny, d'un amic que en un dels seus viatges es va recordar de nosaltres i sabía que ens agraden tots els punts de llibre siguin de quin material siguin... He escollit el tema d'elefants ja que per aquelles contrades és un dels animals més apreciat i alhora més amenaçat.  Un cop us vaig fer un article de punts de paper fets a partir de caca d'elefant que es venen com a souvenir a l'illa dels elefants, un paradís per aquests animals on es poden recuperar dels maltractaments que han sofert al llarg de la seva vida.


Hoy me apetece hacer este artículo con marcapáginas que no se ven en los encuentros, pero si que muchos coleccionistas los conoces y talvez tienen alguno en su colección. Han venido de muy lejos, de un amigo que en uno de sus viajes se acordó de nosotros y sabía que nos gustaban todos, fuera del material que fuera... He escogido el tema de elefantes ya que por aquellos lares, es uno de los animales más apreciado y a la vez más amenazado. Una vez os hice un artículo con marcapáginas de papel hechos a partir de caca de elefante, los cuales se venden como souvenir en la Isla de los elefantes, un paraíso para estos animales dónde se pueden recuperar del maltrato sufrido a lo largo de su vida.

Mica en mica intentaré ensenyar-vos part de la nostra col·lecció de la cual n'estem molt orgullosos. Llàstima que no la puguem tenir a la vista de tothom. 

Poco a poco intentaré mostraros parte de nuestra colección, de la cual estamos muy orgullosos. Lástima que no la podamos tener a la vista de todos.

3 comentarios:

MR dijo...

Grande coleção com elefantes.
Tenho um pequeno, em madeira, na linha dos dois que apresentas no segundo grupo, e que me foi trazido por um amigo da Índia há muitos anos.
Bom dia!

irati dijo...

Molt bonics! Al programa "Sense ficció" a TV3 van emetre el documental "Amor i Plàtans" molt interessant sobre el patiment que pateixen els elefants de l'Índia per ensinistrar-los. Els activistes aconsellen als turistes que no contractin les rutes per anar a damunt d'ells.

Mª Luisa dijo...

Es para estar orgullosos.
Anda que si un día pudiese ir a Salt...me los enseñarías?
Aquí hacemos unos quesos muy ricos, ja, ja, ja...
Son preciosos, todos y el elefante es un animal que siempre me ha fascinado.
Tengo algunos, pero no de este tipo, también regalados.
Abrazos.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...