Translate

3 jul 2023

RESULTADO SORTEO

Abans de res demanar-vos disculpes per no haver posat el resultat del sorteig el dia 1 que era quan tocava... I és que érem a Queralbs tot el cap de setmana i no ho vaig poder fer des d'allà.

Antes de nada pediros disculpas por no haver dado el resultado del sorteo el día 1 que era el día que tocava ponerlo... Y es que este fin de semana hemos estado en Queralbs y desde allí no lo podíamos hacer.

Bé he de dir que em sento una mica decebuda per la manca de participació i fent una mica de anàlisi crec que pot ser per vàries coses, una per què els punts no foren massa atractius, per què les preguntes foren massa difícils o per què la gent ja està de vacances i no mira el blog... 

He de comentar que estoy un poquito decepcionada por la poca participación y haciendo un poco de análisis creo que puede ser por varias cosas, una por no ser los marcapáginas demasiado atractivos, otra porqué las preguntas fuesen difíciles o talvez porqué la gente ya esté de vacaciones y no visite el blog... 

A la primera pregunta que féiem  : "¿Qué hay delante de un Aveztruz, en medio del mAr y detrás de una casA? van contestar TRES persones, la Graciel·la,  l'Eduard i Ladystarlust. Suposo que os adoneu de la solució, és la lletra A. La primera en contestar va ser la Graciel·la que va demanar el lot de les Xemeneies de Tomelloso,  l'Eduard va ser es segon i al no demanar lot li pertoquen els del Museu de Ripoll i  la Ladystardust, va demanar els del sol.

A la primera pregunta : "¿Qué hay delante de un Aveztruz, en medio del mAr y detrás de una casA? contestaron tres personas la Graciel·la que pidió el lote de las Chimeneas de Tomelloso, Eduard que no pidió lote y le tocan los del Museo de Ripoll y Ladystardust que pidió los del sol. 

 


A la segona pregunta :  ¿Qué tres números iguales sumados dan 12 y no son tres cuatros ?
Van contestar molt ràpidament la MªLuisa, la Manuela Régo i la Pepi. La solució era 11 + 1 . Cap de les tres va escollir lot, per tant m'heu de dir quin voleu...
A la segunda pregunta : ¿Qué tres números iguales sumados dan 12 y no son tres cuatros ? contestaron rapidamente Mª Luisa, Manuela Régo y Pepi, pero ninguna de las tres escogió lote, por lo tanto tenéis que decirme cual queréis...

 
 
 

I a la tercera pregunta de : ¿Qué hace una sombrilla en medio de la playa?, van contestar la Chelo, la Justa y l'Héctor. L Chelo que va ser la primera en contestar va escollir el punts de Salamanca, la Justa va ser la segona en contestar i no va escollir lot, i l'Hector va ser el tercer va escollir els de Granada, per tant a la Justa li toca el puzle de Aroma.

Y a la tercera pregunta de : ¿Qué hace una sombrilla en medio de la playa? pues SOMBRA, contestaron tres personas,  Chelo que pidió los de Salamanca, Justa que no pidió lote y Héctor que escogió el de Granada, por tanto a Justa le toca el puzle de Aroma.

 

 

Bé en breu rebereu els vostres premis. Bien en breve váis a recibir vuestros premios.

14 comentarios:

Graciel·la dijo...

Moltes gràcies família. Pel fet de no haver donat el resultat el dia 1, cap problema. Ja se sap: "No es pot anar a missa i tocar campanes" . :)
Salut !

MR dijo...

Ora que boa notícia!
Se posso escolher, escolho o lote 2 do Museu de Arqueologia. Muito obrigada.

Os lotes de marcadores apresentados para sortear neste sorteio são mesmo muito atrativos.

Boa semana!

MR dijo...

Mas se Mª Luisa ou Pepi preferirem o lote 2, ficarei contente com qualquer um dos três lotes.
Bom mês de julho!

Mª Luisa dijo...

Bon dia!
Yo, si puede ser, los de Australia. Si le interesan a Pepi, pues el lote que queda.
¡ Muchas gracias, por la organización y por los punts!
Abrazos.

Mª Luisa dijo...

Otra cosa: A mi me parecen atractivos.
Gracias

HÉCTOR dijo...

Buen día!
Super feliz de participar en estos sorteos que agradecemos y valoramos de manera entusiasta porque nos ponen en contacto y comunicación. Hablo en plural porque veo que mis compañeros y compañeras manifiestan también su gratitud hacia ellos, que no es para menos.
Muchas Gracias por resultar agraciado de uno de los lotes y desear un feliz verano a todos y todas. Saludos. Héctor

Eduard dijo...

Moltes gràcies; ja em va bé el lot del Museu de Ripoll (d'aquests no en tenia cap). Quant al retard, no té cap importància.

Pel que fa a la participació, crec que els lots eren prou atractius. ^ptser en adjudicar-los als tres primers de cada grup podria haver-hi influit.
Una abraçada.
Eduard

mondopunt dijo...

Si tens raó Eduard, però ja vaig dir que TOTHOM qui participés tindria premi.
Bé no passa res.

Justa dijo...

!Qué alegría; muchas gracias!

Yo sí había respondido al lote que me gustaba (el mismo que Chelo) pero creí que se sorteaba. Supongo que he entendido mal el sistema.
Estoy encantada con el puzle, va ser muy bien acogido en mi casa; no le va a faltar de "na".

Gracias también por prepararnos este sorteo. Los lotes son estupendos; no sé cuál sería el motivo de la baja participación, pero los premios seguro que no. Yo creo que se pudo deber a que como dijiste que había que ser rápidos, mucha gente pensó que ya no llegaba a tiempo, que los lotes ya estaban repartidos ¿no? Es una teoría.

Abrazos con deseos de una buena semana.

Ladystardust dijo...

Muchísimas gracias. La verdad es que los lotes eran todos muy bonitos e interesantes pero me llamo más la atención el de los soles con lo cual super contenta de haberlos conseguido y un placer tenerlos en mi colección. Un abrazo enhorabuena a todos los ganadores y gracias por estos sorteos.

roser dijo...

A l'última rifa que vaig fer només van participar cinc persones. Jo també vaig pensar que el que oferia no era interessant, que si val la pena fer entrades que poca gent llegeix... però després vaig pensar en el que representa per a mí fer el blog i, encara que ara tinc molt poc temps per dedicar-li, vaig pensar que sí.
Moltes vegades tens punts que penses que són interessants (com a mínim per a tu ho són) i no saps a qui donar-li perquè molta gent se'ls mereix, una manera de sortir del trangol és fer una rifa.
També la frase: Hay que ser rápido en contestar y evidentemente hacerlo bien... los tres primeros ganadores de cada lote podréis escoger el qué más os guste de vuestro premio, no ajuda quan arribes a misses dites.
De tota manera gràcies per la rifa i felicitats als guanyadors.

roser dijo...

Per cert, encara no us he enviat el premi. Anireu a la trobada de les xemeneies? si no ho feu us els enviaré aquest cap de setmana que em toca mare i seré a Barcelona. Avui marxo a Blanes.

mondopunt dijo...

Roser també deia : todos los que participéis, aunque no ganéis, vais a tener regalo. No ho fa tothom aixó i jo crec que els premis de "consolació" no son pas tant "dolents".

mondopunt dijo...

A mi también se me pasó por la cabeza cerrar el blog, me da mucho trabajo para que lo lea y participe tan poca gente. Es por esto que los artículos no van a ser tan seguidos...

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...