Translate

14 jun 2024

MUmmmmm !

 XOCOLATES VALOR

La història de xocolates VALOR arranca al 1881 amb Valeriano López Lloret com a fundador i protagonista d'una bonica aventura. Aquest va ser l'any de la seva constitució, encara que els antecedents familiars com a xocolaters es remunten vàries dècades enrere, quan la saga de la família Lopez quan exercia de xocolatera a la zona de la Ermita (Comunidad Valenciana).

A finals del segle XIX el fill de Valeriano pren les regnes de l'empresa i amb la substitució de la pedra de moldre i els mitjans de transport l'empresa només fa que créixer expandint-se cap a Madrid on hi ha la gran els millors consumidors de xocolata, donat que passaven allà les festes de Nadal. 

La fàbrica inicial es trasllada a un altre lloc més espaiós i se'n construeix una altra a un altre poble, tot donat per el ràpid creixement de l'empresa. 

S'aposta per la creativitat i sobretot per la qualitat i treu al mercat la xocolata 100% pura. Entre 1976 i 1995 l'empresa creix i crea una xarxa de botigues arreu del territori espanyol. També arriba a Sud-Amèrica i Àsia.

Al 2002 es celebra el 500 aniversari del descobriment del cacau i Xocolates valor engega una campanya per a celebrar-ho, edita uns punts de llibre amb diferents bombons. El primer punt de llibre és el que es va fer per anunciar la campanya i si us hi fixeu podeu veure que està equivocat, ja que posa Celebrem plegats el V Aniversari....

No sabem quants quants punts es van fer, si que podem veure que es van fer amb català i castellà.

Si queréis más información podéis ir a su página, además allí vais a encontrar el texto en castellano.






6 comentarios:

Mª Luisa dijo...

No los había visto hasta ahora ( los marcapáginas) muy curiosos. De bombones habrá más , porque tienen arriba " El bombón del mes".
Muy bueno el chocolate negro y muy bonitos los marcapáginas.
¡ Bon dia!

roser dijo...

Quina ganona!

MR dijo...

Da última vez que estive em Madrid vi uma loja Valor perto do hotel onde costumo ficar. Vinha da Chocolateria San Ginés, mas da próxima irei a esta. Comprei bastante chocolate Valor para fazer mousse e para chocolate quente.
Marcadores muito interessantes.
Bom fim de semana!

MR dijo...

Gostei de ler a história do chocolate Valor.

Justa dijo...

No los conocía, Montse ¿Vienen en las cajas de bombones? No acostumbro a compralos de Valor, pero esto atrae...

Un abrazo.

Mondopunts dijo...

No Justa, son de una campaña que se hizo hace unos años.

AIGUA ! / ¡AGUA!

  L'aigua, aquest element natural que ens fa tanta falta i que ens ha fet passar molt temps amb el cor encongit perquè se'ns acabava...