25 abr 2021

DIA DE SANT JORDI, DIA DEL LLIBRE I LA ROSA -2-

 Com ja he esmentat a l'altre article, pocs punts vam trobar el dia de Sant Jordi. 

Tal y como ya he mencionado en el otro artículo, pocos fueron los marcapáginas encontrados en el día de Sant Jordi.

D'aquests primer en tenim molts, per tant el podreu tenir tots, en canvi dels altres només un sol exemplar.

Del primero tenemos un montón, por tanto lo váis a tener todos, en cambio de los otros sólo conseguimos un ejemplar.


El de l'Hola el vam trobar a l'estanc del nostre barri i ens han deixat agafar uns quants, el d'Ikea el vam trobar al terra, el tercer ens el va regalar una amiga i l'últim és de l'únic partit polític que hi havia, VOX, haig de dir que el vaig agafar i vaig arrencar a córrer per no deixar anar la llengua.... peró un punt és un punt....

El de Hola, lo encontramos en el estanco de nuestro barrio y nos dejaron coger unos cuantos, el de Ikea nos lo encontramos en el suelo, el tercero es un regalo de una amiga y el último del único partido presente en la fiesta VOX, lo cogí y eché a correr para que no se me soltara la lengua... pero un marcapáginas es un marcapáginas...

L'Estanc del nostre barri, també es llibrería, paparería, copisteria i quiosc i aquest any ens ha sorprés amb aquests quatre punts de llibre fet per ells. Dons bé a la tarda quan els posàvem bé, ens vam adonar de per darrera feia puzzle. Avui ja no els teníen tots ja que ells els van anar repartint d'un amb un aleatóriament...

El estanco de nuestro barrio también es librería, papelería, copisteria y quiosco y este año nos ha sorprendido con estos cuatro marcapáginas hechos por ellos mismos. Pues bien ya en casa nos dimos cuenta que por la otra parte formaba un puzzle. Hoy ya no les quedaban de los cuatro ya que los fueron dando uno a uno aleatoriamente...


Hi havia només dues editorials i portàven punts, peró només els donàven si compraves un llibre. LAPISLÀTZULI, és una editorial que la coneixem de la fira de Besalú, sempre porten punts que els vénen en jocs de 10, tot i així vam aconseguir que ens donésin tres o quatre dels que portàven "sueltos"

Sólo había dos editoriales y estas llevaban marcapáginas, pero sólo los daban si comprabas un libro. LAPISLÀTZULI, es una editorial que la conocemos de la feria de Besalú, siempre lleva marcapáginas que los vende en sobres de 10, aún así conseguimos que nos diesen tres o cuatro de los que llevaban "sueltos".


L'altre editorial, és la ELA GEMINADA, ells portàven només aquest punt i aquesta postal feta per la il·lustradora Esther Abad en motiu dels 10 anys de l'editorial.

La otra editorial, es ELA GEMINADA  ( L·L ), ellos sólo tenían este marcapáginas y la postal hecha por la ilustradora Esther Abad con motivo del 10º aniversario de la editorial.

Bé en el proper article us ensenyaré els que hem trobat de GIRONA mots i flors de 2021 i els dels concursos d'alguna de les biblioteques del Gironès (avui encara hi havia confinament comarcal).

En el próximo post os mostraré los que hemos encontrado de GIRONA mots i flors de 2021 y los de los concursos de algunas de las bibliotecas de la comarca del Gironès. (aún estamos con confinamiento comarcal.

5 comentarios:

roser dijo...

Sou col.leccionistes de veritat, jo el de Vox no l'hagués agafat ni que fos d'or

irati dijo...

Bona collita. El de Vox m'ha fet riure l'eslògan "La Diada que nos une" vol dir que la resta de l'any estan desunits.
IRATI

Senyal de plana dijo...

Bona recollida de Sant Jordi!

JAVIER dijo...

Muy bonitos y variados, con la temática propia del día.
Me gusta el diseño del que te ha regalado tu amiga (www.eslukaia.com), con el cuello de dragón y la cabeza con la rosa.
Abrazos

Eva Cornelles dijo...

Bon dia:
Deunidó quina bona collita en temps de confinament. Tots son guapíssims, els del estanc del teu barri m'encanten al fer puzzle. Si que m'interessaria que em guardessis dels primers que dius q tens repetits si us plau.
Salut i alegries EVA