Translate

12 abr 2021

DIADA DEL LLIBRE VELL i TROBADA d'INTERCANVI DE PUNTS DE LLIBRE


 Bon dia, aquesta diada del llibre,  que havia de tenir lloc ahir dia 10 d'abril a Salt, s'ha posposat al mes de juny ja que es va haver d'ajornar per amenaça de pluja. Així com l'intercanvi de Punts de Llibre que hi havia anunciat. També un dels motius de no fer l'intercanvi va ser el confinament Comarcal que va dictar el Govern català el divendres dia 9 d'abril. 

Malgrat tot vam fer tot el muntatge de la fira, i tot i ajornar-se si que es va fer l'entrega de premis del 2n concurs de poesía promogut per l'Associació del Barri dels Escriptors i la inauguració de la 5a. caseta d'intercanvi de Llibres, aquesta vegada al llindar del nostre barri, ubicada a dins el Mercat Municipal de Salt el qual pertany al Barri Centre i que tant l'Associació del barri i el Mercat, van donar el seu consentiment per posar-la.



Moltes gràcies a tots i totes que malgrat el temps vareu venir a la diada.

3 comentarios:

Senyal de plana dijo...

Trobo molt encertat aquestes iniciatives de la diada del llibre vell del llibre i de l'intercanvi de punts de llibre, llàstima que se ha tingut que proposar, esperem que el mes de juny ho pugueu celebrar.
Nosaltres estem preparant la 8a fira Conte va! va de contes que aquest any serà una petita mostra a la tarda del 8 de maig i una exposició d'il·lustració infantil...esperem que ho puguem celebrar.
Sempre endavant amb les iniciatives culturals que fan molta falta!

Salut!

roser dijo...

Una llàstima, tantes ganes que tenim de trobar-nos!Més endevant...

Eli Ramirez dijo...

ai!!! és cert que era el dia 10! no hi vaig pensar, però igualment això del confinament comarcal... en fi. Segur que al juny la cosa millora!!!! n'ESTIC SEGURA. Ha de ser...

I per cert, m'encanten aquestes casetes de llibres :)

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...