Translate

12 abr 2021

HOLANDA

 Renemant una caixa que va venir d'Holanda, he trobat un munt de repetits però també molts d'altres que no teníem. M'ham agradat aquests quatre que no havia vist mai i m'he posat a investigar amb la poca referència que tenía. Van posats ens bosses i a una hi ha l'etiqueta del personatge a qui li corresponen aquests punts.

És en Toon Hermans, va ser un cèlebre comediant, cantant i escriptor holandés,  nascut al 1916 i mort al 2000. Aquest és la seva pàgina web.

http://www.toonhermans.nl/content/biografie

Rebuscando una caja que vino de Holanda, he encontrado muchos repetidos pero también muchos otros que no teníamos. Me han gustado mucho estos cuatro que no había visto nunca y me he puesto a investigar con la poco referencia que tenía. Van en bolsitas y en una de ellas hay una etiqueta con la imagen del personaje a quien le corresponden estos marcapáginas.

Toon Hermans, fue un célebre comediante, cantante y escritor holandés, nació en 1916 y murió en el 2000. Esta es su página web.

http://www.toonhermans.nl/content/biografie

Per la traducció que he fet dels escrits que pora cada punts, sembla ser unes reflexions o pensaments del artista.  

Por las traducciones que he hecho de los escritos que lleva cada marcapáginas, parecen ser reflexiones o pensamientos del artista.

3 comentarios:

Unknown dijo...

https://bookmark.jouwweb.nl/nederland
Aquí hay más

Abrazos, Elly

roser dijo...

M'encanten

Mª Luisa dijo...

¡ Qué bonitos!
Da gusto cuando os ponéis a rebuscar. Siempre sale algo bonito, interesante y la mayoría de las veces, desconocido para mi.
Abrazos.

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...