Translate

13 abr 2022

ABRIL

 A l'abril Sant Jordi ja li veu la cua al drac, i nosaltres els col·leccionistes veiem els punts a dojo...


I... els del CNL d'Osona que enguany tornen a jugar amb les paraules : " A l'abril cada paraula val per mil "
És un joc que ja fa tres anys que el fan, es tracta de cercar a diferents botigues de Vic o dels pobles de la comarca d'Osona, uns cartells amb la paraula en vermell i has d'endevinar què vol dir o de quina manera també es pot dir. Ho fan per recuperar paraules que ja estan en desús. 
Són un total de 30 cartells amb 30 paraules diferents i de les quals també es poden trobar els punts de llibre. Tot un repte per trobar els cartells i els punts !
El joc té premi !

5 comentarios:

Justa dijo...

Seguro que este año conseguís un montón. Después de esta racha esperemos que los que editan marcapáginas sean generosos, pues hay muchas ganas de pequeñas alegrías.

Para empezar, la muestra, vale ya la pena.

Abrazos.

irati dijo...

Ja tenim ganes que arribi Sant Jordi. M'agraden els punts de les paraules en desús, tot sigui per la llengua que anem perdent per fer servir anglicismes.
IRATI

Mª Luisa dijo...

Esperemos que todo vuelva a ser como antes y por Sant Jordi siempre salían muchos marcapáginas.
Abrazos.

MR dijo...

Lindos para celebrar o dia 23 de abril. Esperemos que traga novos leitores. É sempre o que espero destas feiras e iniciativas.
Um resto de bom mês de abril!

Paula dijo...

Parece que se anima todo de nuevo para este Sant Jordi. Me alegro mucho. La idea de recordar palabras y su significado me parece genial. El vocabulario que no se usa, se pierde y es una pena. Debemos intentar conservarlo.
Buenas lecturas, muchos marcapáginas y que tengáis un feliz Sant Jordi.
Un abrazo

TROBADA A LA TEIXONERA / ENCUENTRO EN LA TEIXONERA

  Un plaer, anar a una trobada i que t'hi sentis tant bé. Aquesta trobada és la fusió de la tradicional que es feia fa anys al Museu Mar...