Translate

5 mar 2024

EXPOSICIÓ DE PUNTS DE LLIBRE

Els amics del TROC, ens han fet arribar aquesta notícia per si algú li pot interessar. 

En motiu de la celebració de la XIII Setmana de Poesia de Sant Feliu de Llobregat, a la població s'hi fan una vintena d'actes repartits per diferents llocs i a l'Ateneu Santfeliuenc hi ha una exposició de punts de llibre del col·leccionista Manel Santiago. 

En Manel és de Torrelles de Llobregat i fa uns 15 anys que col·lecciona punts de llibre fruit dels viatges que ha pogut fer i alguns dels que li han portat els amics com a record.

 Aquesta exposició es pot visitar del 14 al 22 de març de 2024. La inauguració tindrà lloc el dia 15 a les 19 h al Ateneu. 


Los amigos del TROC, nos han avisado de esta noticia por si a alguien le pueda interesar. 

Con motivo de la celebración de la XIII Semana de la Poesía de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), habrá una veintena de actos repartidos por toda la población,  en el Ateneo Santfeliuenc tendrá lugar una exposición de marcapáginas del coleccionista Manuel Santiago.

Manel Santiago es de Torrelles de Llobregat, hace unos 15 años que colecciona marcapáginas, fruto de los viajes que ha hecho así como de los que le han llevado los amigos como souvenir del viaje.

Esta exposición se puede visitar del 14 al 22 de marzo de 2024. La inauguración tendrá lugar el dia 15 a las 19 h en el Ateneo.

3 comentarios:

JAVIER dijo...

Tiene que ser interesante....
Abrazos. Javier.

Graciel·la dijo...

Sí, sí que ho ha de ser.

MR dijo...

Espero que a mostrem aqui no Mondopunts.
Bom dia!

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...