Translate

14 mar 2024

LA XARXA, Fundació d'espectacle infantil i juvenil

La Fundació Xarxa és una entitat sense ànim de lucre que, des de l’any 1995  acosta la cultura a través del teatre familiar i les arts escèniques a diferents pobles d’arreu de Catalunya. 
Actualment, la Fundació compta amb més de 300 voluntaris que integren una cinquantena de grups locals actius repartits pel territori, i que treballen amb l’objectiu d’oferir una programació estable de diferents disciplines artístiques, als seus respectius municipis. La defensa de la llengua i la cultura catalanes, la solidaritat, i la cohesió social formen part de l’essència de l’entitat i de la tasca que desenvolupem des de fa 25 anys. 
Més de 25 anys acostant la cultura i el teatre familiar arreu de Catalunya




La Fundación "Xarxa" (Red) es una entidad sin ánimo de luco que, desde el año 1995 acerca la cultura a través del teatro familiar y las artes escénicas a diferentes pueblos del territorio de Catalunya.
Actualmente, la Fundación cuenta con más de 300 voluntarios que integran una cincuentena de grupos locales repartidos por todo el territorio y que trabajan con el objetivo de ofrecer una programación estable de diferentes disciplinas artísticas, a sus respectivos municipios. 
La defensa de la lengua y la cultura catalana, la solidaridad y la cohesión social forman parte de la esencia de la entidad y de la labor que llevan a cabo desde hace 25 años. 

Más de 25 años acercando la cultura y el teatro familiar por todo el territorio de Catalunya. 

Aquest son part dels punts de llibre que tenim d'aquesta entitat i que hem anat recopilant, gairebé son tots de Mollerussa (Lleida) però en tenim d'altres municipis catalans. 
Estos son parte de los marcapáginas que tenemos de esta entidad y que hemos ido recopilando, casi todos son de Mollerussa (Lleida) pero tenemos de otros municipios catalanes.



4 comentarios:

MR dijo...

Muito giros! E parabéns à Xarxa.
Bom dia!

JAVIER dijo...

¿No os han dicho nunca que cuando pulsas para hacer un comentario te redirecciona a otra web de publicidad? Y sólo me ocurre con vuestro blog...., es extraño.
Bonitos marcas.
Abrazos.Javier

Mondopunts dijo...

No nadie nos lo ha dicho.²

Graciel·la dijo...

Una bona tasca la d'aquesta gent.

A mi, això que diu en Javier no em passa.

SANT JORDI III

I també alguna sorpresa amb e ditorials. Y también alguna sorpresa con editoriales.   Aquest és el llibre que li vaig regalar a en Domènec p...