Translate

2 may 2024

GIRONA TEMPS DE FLORS

 Un any més us recordo que si voleu visitar la ciutat de Girona, tot i que és bonica tot l'any... al mes de maig s'hi celebra el festival de TEMPS de FLORS que la fa més bonica encara... i com que no poden faltar, l'Ajuntament ha tornat a tornat a fer una col·lecció de punts de llibre per a la promoció. Aquestes imatges dels punts pertanyen a l'any passat, espero que les gaudiu molt. Els punts els podeu trobar a l'oficina de Turisme de la Rambla. 

Un año más os recuerdo que si queréis visitar la ciudad de Girona, aunque es bonita todo el año... en el mes de mayo se celebra el festival TEMPS de FLORS que la hace más bonita si cabe. i Como no pueden faltar, el Ayuntamiento ha editado un año más, una colección de marcapáginas para promocionar el festival. Estas imágenes pertenecen al año pasado, espero que las disfrutéis mucho. Los marcapáginas se pueden encontrar en la oficina de Turismo de la Rambla.


7 comentarios:

Mª Luisa dijo...

Tiene que ser espectacular ver esta decoración.
Los marcapáginas, como siempre, preciosos. A ver si los consigo.
¡ Disfrutad los que estáis ahí!
Abrazos

Graciel·la dijo...

Jo hi he estat dues vegades i cap d'elles he pogut aconseguir els punts. Ja no en quedaven.
Malgrat tot, l'excursió a Girona sempre paga la pena. És més, us diria que, per mi, anar-hi en Temps de Flors, si enxampes un dia d'aquells de tantíssima gent, no seria pas la millor recomanació.
Gaudiu-la, vosaltres que la teniu a tocar.

mondopunt dijo...

Graciel.la ja la tens guardada. Tens raó amb lo de la gent, jo vaig deixar d'anar-hi per la gent, ara la visito a trams i en hores de menys afluència. També haig de dir que sempre hi ha llocs que m'encanten i d'altres que em deceben molt.
suposo que l'art també amb les flors s'ha d'entendre...
Montse

Justa dijo...

Bonitos, como todos los años.

Disfrutad de Girona y de la primavera.

Un abrazo.

MR dijo...

Subscrevo o comentário da Justa.
Bom fim de semana!

roser dijo...

I les puntaires de Girona tsmbé hi col.laboren oi?

mondopunt dijo...

Si, crec que hi tenen un espai decorat per elles.

MÉS DE SANT JORDI 2024

  Encara cueja el Sant Jordi, a les trobades posteriors a aquesta festa es pot trobar molts de punts de llibre de Sant Jordi, i es que se...