Translate

10 may 2024

TROBADA A SANT HILARI

 Recordeu que demà hi ha la tradicional trobada a Sant Hilari, enguany s'ha hagut de passar al dissabte donat que diumenge és un dia important per tots els catalans, dia d'anar a votar pel futur del nostre país.

Tot i ser dia de reflexió, serà inevitable parlar de política, crec que els catalans i m'atreviria a dir la majoria, ho tenim molt clar, no podem faltar a la cita amb les urnes !!! 

L'amic Jordi ens ha preparat una bona trobada, i si plou enguany no direm quina llàstima ! si no què bé...!!! Ja sabeu la trobada és a la plaça Gravalosa i si plou dins la biblioteca (és allà mateix).

I com sempre ho acabarem amb un bon dinar, apa vinga si no us heu apuntat, encara hi sou a temps. Jordi telf. 676 09 89 99.


Os recuerdo que mañana tendrà lugar el ya tradicional encuentro en Sant Hilar, en esta ocasión se ha trasladado al sábado por qué el domingo es un día importante para los catalanes, es día de acudir a las urnas a votar para el futuro de nuestro país.

Aunque sea día de reflexión va a ser inevitable hablar de política y me atreviría a decir que la mayoría, lo tenemos muy claro.¡ No podemos faltar a nuestra cita con las urnas !

El amigo Jordi nos ha preparado un buen encuentro y si este año llueve no vamos a lamentarnos diciendo  qué lástima... si no más bien fántastico, qué bien ! Ya sabéis que vamos a estar en la plaza Gravalosa y si llueve nos vamos a poner dentro de la biblioteca (está allí mismo).

Y como siempre lo vamos a cerrar con una buena comida, si hay alguien que aún no se ha apuntado al ágape, lo puede hacer al telef. de Jordi 676 09 89 99.

3 comentarios:

roser dijo...

M'agradaria molt anar-hi però la mama em necessita aquest capde

Justa dijo...

¡Pasadlo muy bien!

Abrazos para repartir.

MR dijo...

Espero que tenham gostado da trobada.
Boa tarde!

SAVE THE CHILDREN

Crec que a dia d'avui tothom coneix o ha sentit a parlar d'aquesta ONG. Save the Children fa més de 100 anys que treballa per la mi...