Translate

18 dic 2021

CALONGE, poble de llibres

Calonge fa bandera del llibre i busca 7 llibreters i llibreteres per convertir-se en la primera booktown estable catalana

 L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ofereix 10.000 euros i importants ajudes fiscals a 7 emprenedors que vulguin obrir una llibreria al casc antic del poble. El consistori posa a disposició dels futurs llibreters i llibreteres 7 locals del centre històric de la vila on desenvolupar-hi el negoci. La iniciativa "Calonge, poble de llibres" s’emmarca en un pla de revitalització del poble per reconèixer-lo com a vila cultural generadora de creativitat, coneixement i transformació.

Calonge hace una campaña para erigirse la primera "booktown" estable catalana. Busca 7 libreros y libreras para este menester.

El Ayuntamiento de Calonge y Sant Antoni ofrecen 10.000 € e importantes ayudas fiscales a 7 emprendedores que quieran abrir una librería en el casco antiguo del pueblo. El consistorio pone a disposición de los futuros libreros y libreras 7 locales del centro histórico de la villa dónde poder llevar a cabo la actividad de este negocio. La iniciativa "Calonge, pueblo de libros", se engloba dentro del plan de revitalización del pueblo para que se reconozca como villa cultural generadora de creatividad, conocimiento y transformación.

Aquest passat día 10 de desembre es van inaugurar aquestes llibreríes aprofitant que s'acosten les festes de Nadal i la cultura és un bon regal per a tothom. Cada una d'aquestes llibreríes és diferens, una de còmics (Calonge Cómincs), una especialitzada en literatura infantil (Llibrooks), una de viatge (La Viatgería), una altra d'espiritual (La Cocollona), una centrada en l'Orient (Orient) i dues generalistes (Libelista Calonge i Rals Llibres).

Este pasado dia 10 de diciembre se inauguraron estas librerías aprovechando que se acercan las fiestas de Navidad y la cultura es un buen regalo para todos. Cada una de estas librerías es diferente, una de cómics (Calonge Cómics), otra especializada en literatura infantil (Llibrooks), otra de viajes (La Viatgería), otra espiritual (La Cacollona), una centrada en Oriente (Orient) y dos de generalistas (Liberista Calonge i Rals Llibres ).

Avui aquest matí aprofitant que feia bon dia hi hem anat. Hoy por la mañana aprovechando el buen día hemos estado allí.


3 comentarios:

Justa dijo...

Una encomiable iniciativa.
Está muy bien eso de "Unirse a la resistencia".

Abrazos.

Paula dijo...

¡Estupenda noticia! Ojalá en más sitios se siguiese este ejemplo.
Un abrazo

roser dijo...

+Que bé!

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...