Translate

14 feb 2024

DISCULPES

 Sembla mentida que un servei con "Correos" i que paguem mitjançant els segells, vagi tant malament. 

Us vull demanar disculpes pel fet de que tardo tant en dir-vos si ha arribat un sobre que m'heu enviat, però es que com ja us he manifestat alguna vegada estem 2 i fins a 3 setmanes sense que passi el carter... Llavors el dia que passa porta un munt de cartes endarrerides que gairebé no  caben a la bústia... Ja pots anar fent reclamacions que no serveix de res, ni tant sols et contesten a la queixa que facis i si aconsegueixes parlar amb algú amb càrrec de l'oficina sempre et diuen el mateix : estem mancats de personal...

Mireu ahir dimarts, que em vaig trobar a la bústia, entatxonat perquè hi cabés tot. 


Parece mentira que un servicio como "Correos" y que pagamos mediante los sellos, funcione tan mal. 

Os pido disculpas a todos por el mero echo de tardar tanto en avisar de la llegada del sobre, pero como ya os he dicho en alguna otra ocasión, estamos a veces 2 y hasta 3 semanas sin que pase el cartero... Luego el dia que viene lleva un montón de cartas atrasadas que casi ni caben en el buzón... Uno ya puede hacer reclamaciones que no sirve de nada, ni tan solo se dignan a contestar la queja y si consigues hablar con algún cargo de la oficina siempre te dice lo mismo : estamos faltos de personal...

Ayer martes esto es lo que me encontré en el buzón, bien apretado para que cupiera todo.

8 comentarios:

Mª Luisa dijo...

De acuerdo que tendrán poco personal, pero esto...
¡Bon día!

Graciel·la dijo...

Fatal! anem fatal! Després ve quan algun sobre es perd i... ai, mira... que hi farem !!!. Ara, a l'hora de pagar tu paga eh!, que si no ja ho veuràs.
Viga, paciència. Salut !

Justa dijo...

Vais a tener que ampliar el buzón o alquilar otro...😉Es broma, hay que tomárselo con paciencia.

Abrazos.

MR dijo...

Realmente...
Como diz Justa, tens de por um marco de correio à porta de casa. 😉😂
Bom dia!

Pepi Castellanos dijo...

Ahí veo el mio, que esta vez no ha tardado mucho...Además veo una del Ministerio que yo recibí hace una semana, y eran buenas noticias, jajaja!!!!
Un abrazo.

irati dijo...

No sé si dintre d'aquest disbarat hi ha el meu sobre que vaig enviar dilluns, crec que cpm fa poc temps encara no ha arribat. Res de paciència, és una vergonya que això passi i Correus nomès fa que publicitar altres serveis mentre la manca de personal continua.
Aquí estem igual, si falta un carter per vacances no ho reemplacen per un altre dels dos que hi han. A més a més del poble tenim set urbanitzacions.
L'Ajuntament a fet queixes però no serveix de res amb el "Alto Estamento".
Estic tant emprenyada com vosaltres des de fa anys.
Irati

roser dijo...

Ja em sona això!

Goretti dijo...

Pero mira que ilusión tener todos esos sobre para abrir de golpe, casi como si fuera Navidad (hay que verle el lado bueno)
Saludos

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...