Translate

20 feb 2024

EL CAVA

 Diumenge vam anar a fer una cata de vins i caves al celler de Peralada. A l'estiu ja n'haviem fet una altra  també al Alt Empordà (terra de vins i caves amb D.O).

Això m'ha inspirat a fer un article sobre aquest tema ja que a la botiga al anar a comprar alguna que altre ampolla ens vam trobar amb un punt de llibre promocional.

Sabem que el punt de llibre ja fa molts anys (de fet des de segles enrrera) no es limita solsament al tema literari, si no que també es fa servir com a promoció de moltes altres coses, com en aquest cas el comercial. D'aquest tema, el cava, en tenim molts i aquí només veureu una petita mostra, esperem que us agradin.

El domingo fuimos a hacer una cata de vinos y cavas a la bodega de Perelada. En verano ya fuimos a hacer otra también en el Alto Ampurdán (tierra de vinos y cavas on D.O.)

Esto me ha inspirado para hacer el artículo sobre este tema ya que en la tienda al ir a comprar alguna que otra botella nos encontramos con un marcapáginas promocional. 

Sabemos que el marcapáginas desde hace muchos años (de hecho siglos atrás) no se limita solamente al tema literario, si no que también es producto para promoción de muchas otras cosas como en este caso el comercial. De este tema, el cava, tenemos muchos y aquí os mostramos una pequeña muestra que esperamos os guste. 




Aquests son d'un tamany més petit ja que vénen com a punt de llibre als llibres de reserves dels restaurants. Estos son de un tamaño más pequeño ya que vienen como marcapáginas del libro de reservas de restaurantes. 

Alguns dels que tenim amb troquelat, el del mig és antic. Algunos de los que tenemos troquelados, el del medio es antiguo. 

Cava tot l'any i per a tots els motius de celebració, tal i com diu al revers de l'ampolla. 
Cava todo el año y para todos los motivos de celebración, tal y com dice el reverso del marcapáginas.

4 comentarios:

Mª Luisa dijo...

Gusta, gusta...los marcapáginas y lo demás. Aunque soy más de vino, un espumoso de vez en cuando cae bien.
Es lógico que por ahí tengáis muchos marcapáginas de este tema.
¡ Salud!

JAVIER dijo...

Bonitos marcapáginas.
Abrazos. Javier

MR dijo...

Gosto de espumante bruto, mas também prefiro vinho.
Lindos (e muitos) marcadores!
Saúde! 🥂

roser dijo...

cava amb tot!

GIRONA TEMPS DE FLORS

  Un any més us recordo que si voleu visitar la ciutat de Girona, tot i que és bonica tot l'any... al mes de maig s'hi celebra el fe...