Translate

26 oct 2021

COORDINADORA D'ONG SALIDÀRIES

 Una nova série de punts de llibre editats per la Coordinadora, aquesta vegada va adreçada a homenetjar cinc entitats gironines que treballen  per una millora social,  ajuden a la integració social, a la inserció laboral, a l'acollida de nouvinguts, etc... i alhora a cinc de les persones que treballen per tirar endavant aquest projecte.

Una nueva serie de marcapáginas editados por la Coordinadora, esta vez va dirigida a homenajear cinco entidades gerundenses que trabajan para la mejora social, ayudan a la integración, a la inserción laboral y a la acogida de inmigrantes, etc... Destacan a cinco personas que trabajan para que la asociación cumpla su proyecto.




1.- Edison Vidal d'ASOCOLGI. 
Aquesta associació promou la participació i integració sociocultural de la comunitat colombiana a Girona, a través de l'assesorament, l'assitència, el foment d'espais de participació, la sensibilització de drets humans i l'educació intercultural.

2.- Fatoumata Macalou de LEGKI YAKARU.
Associació de dones subsaharianes de Banyoles que treballen per augmentar la seva autonomía i capacitat d'integració, alhora que lluiten pels seus drets. Fomenten també la superació, la integració i la cultura d'origen dels infants i joves.

3.- Laura Comas, Centre NÚRIA SOCIAL.
Aquest és un centre cooperatiu que té com a objectiu principal la transformació social, econòmica i ecològica de la Garrotxa. Hi ha tres línies estratègiques de transformació : el coworking rural, la sobirania alimentària i el diàleg intercultural.

4.- Gerard Rodriguez de BLANES SOLIDARI.
Des de 1992 les activitats d'aquesta Associació, lluiten contre el racisme i la xenofòbia, i per la igualtat de drets. Fan acompanyament solidari a les persones migrades i regugiades. Practiquen la solidaritat internacionalista i la cooperació al desenvolupament.

5.- Loubna El Hasani, d'AMUNT I CRITS de l'Alt Empordà.
Amunt i Crits ! Dones Referents Comunitàries de l'Alt Empordà, és una entitat que fa de pont i facilita l'acollida de les persones migrades treballant amb diferents actors interessats en promoure la diversitat intercultural i trencar amb els esterotips i el racisme a la nostra societat.

Ens cal dir que la Coordinadora d'ONG, ens va portar uns quants punts a la trobada per repartir-los entre els col·leccionistes i així ho varem fer. Encara ens en queden. Si algú hi està interessat que ens ho faci saber, els repartirem fins a acabar-los.

Cabe decir que la Cooordinadora, nos trajo unos cuantos marcapáginas al encuentro para repartir y así lo hicimos. Aún nos quedan algunos y si alguien está interesados en ellos que nos lo diga y se los haremos llegar, los repartiremos hasta que se acaben.

També volem dir que ens van donar molts de la Campanya DENIP 2021 (Día escolar de la no violència i la pau)

También nos dieron muchos de la Campaña DENIP 2021 (Día escolar de la no violencia y la paz).

No hay comentarios:

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...