Translate

10 oct 2021

OLOR AMAR

 Si  olor AMAR, tot junt. Es el joc de lletres que va escollir el Taller d'Arts Plàstiques i Sala d'Exposicions, Art i Desenvolupament Personal, de Santa Cruz de Tenerife.

Aquesta série la vaig trobar a la caixa que vaig remenar ahir de Galícia, evidentment estava a un lloc que no li corresponía, i com que la vaig trobar "bonica" i desconeguda, he pensat mostrar-la al blog. Com dic moltes vegades, no sé si està complerta ja que no la teníem lligada, no sé ni qui ens la va enviar o com la varem aconseguir, ni el temps que fa que la tenim. 

Si olor AMAR, junto. Es el juego de letras que escogió el Taller de Artes Plásticas y Sala de Exposiciones, Arte y Desarrollo Personal de Santa Cruz de Tenerife.

Esta serie la encontré ayer en la caja que revolví de Galícia, evidentemente no estaba donde le correspondía y como la encontré "bonita" y desconocida, pensé mostrarla en el blog. Como digo muchas veces, no sé si está completa ya que no la teníamos atada con una fajita, no sé quién nos la mandó o como la conseguimos, ni tampoco sabemos cuanto hace que la tenemos.





3 comentarios:

JAVIER dijo...

Muy muy originales las fotografías.
Saludos.

Justa dijo...

Tengo varios y me gusta su estética. Yo creo que te pudieron haber llegado de Lugo, de Rosa. A mí me los regaló ella, ya que viaja asiduamente a Tenerife.

Abrazos.

mondopunt dijo...

Gracias Justa por la información. Puede que si.
Montse

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...