Translate

10 oct 2021

OLOR AMAR

 Si  olor AMAR, tot junt. Es el joc de lletres que va escollir el Taller d'Arts Plàstiques i Sala d'Exposicions, Art i Desenvolupament Personal, de Santa Cruz de Tenerife.

Aquesta série la vaig trobar a la caixa que vaig remenar ahir de Galícia, evidentment estava a un lloc que no li corresponía, i com que la vaig trobar "bonica" i desconeguda, he pensat mostrar-la al blog. Com dic moltes vegades, no sé si està complerta ja que no la teníem lligada, no sé ni qui ens la va enviar o com la varem aconseguir, ni el temps que fa que la tenim. 

Si olor AMAR, junto. Es el juego de letras que escogió el Taller de Artes Plásticas y Sala de Exposiciones, Arte y Desarrollo Personal de Santa Cruz de Tenerife.

Esta serie la encontré ayer en la caja que revolví de Galícia, evidentemente no estaba donde le correspondía y como la encontré "bonita" y desconocida, pensé mostrarla en el blog. Como digo muchas veces, no sé si está completa ya que no la teníamos atada con una fajita, no sé quién nos la mandó o como la conseguimos, ni tampoco sabemos cuanto hace que la tenemos.





3 comentarios:

JAVIER dijo...

Muy muy originales las fotografías.
Saludos.

Justa dijo...

Tengo varios y me gusta su estética. Yo creo que te pudieron haber llegado de Lugo, de Rosa. A mí me los regaló ella, ya que viaja asiduamente a Tenerife.

Abrazos.

mondopunt dijo...

Gracias Justa por la información. Puede que si.
Montse

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...